Δες το Έρωτας Μετά (2019) online

Δες το Έρωτας Μετά (2019) online

Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Creator

Creator

Ηθοποιοί

Video trailer

Πλοκή

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Mε ένα τροχαίο ξεκινά το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Ένα δυστύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα. Επιβάτες; Μια γυναίκα κι ένας άντρας. Μετά το ατύχημα η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Το μυστικό τους; Ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και τη γοητευτική γυναίκα. Μέχρι που η παράνομη σχέση τους αποκαλύπτεται όταν γίνεται γνωστό το αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από τότε όλα αλλάζουν! Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

σεζόν 1 - προστέθηκε το 97ο επεισόδιοΕμφάνιση περιεχομένου

Similar titles

Δες το Σπίτι Είναι (2019) online
Παγιδευμένοι (2022) online
Κάνε Ότι Κοιμάσαι (2022) online
Αγγελική (2020)
Τα Νούμερα (2022) online
Ήλιος (2020) online
Milky Way (2023) online
Ο Πρίγκηπας της Φωτιάς
Γλυκάνισος (2022) online
Παρουσιάστε (2020) online
Η γη της ελιάς (2021) online
Οι Πανθέοι (2023) online

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published