What's happening?

Δες το Ερωτικές ιστορίες (1959) online

Δες το Ερωτικές ιστορίες (1959) online

Mar. 09, 1959100 Min.
Your rating: 0
8 1 vote

.

Δείτε ταινίες και σειρές χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολλήματα στη smart tv σας και σε όποια άλλη συσκευή θέλετε, ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας !

Πλοκή

Η ταινία περιέχει τρεις ιστορίες:
1. “Το Νικολέλι” (σε σενάριο Σωκράτη Καψάσκη).
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Ζαφερίου, Σάσα Καζέλη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Πλουμπής & Θόδωρος Δημήτριεφ.
Υπόθεση: Καλοκαίρι στην επαρχία με υπερβολική ζέστη. Τα τζιτζίκια χαλάνε τον κόσμο, το ίδιο και τα πουλιά στην αυλή. Η όμορφη Λαμπρινή (Σάσα Καζέλη (Κατσαρού) διαμαρτύρεται στον σταφιδέμπορο σύζυγό της (Διονύση Παπαγιαννόπουλο), γιατί δεν την στέλνει στα λουτρά για μπάνια. Η Λαμπρινή, νέα και όμορφη, δεν αντέχει τη μοναξιά της επαρχίας και ο άντρας της, που είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερός της, λείπει συχνά. Η Σμαραγδή, η υπηρέτριά της (Ελένη Ζαφειρίου), ζει στο υπόγειο, έχει ένα καθυστερημένο παιδί, συνομήλικο της Λαμπρινής, το Νικολέλι (Κώστας Πλούμπης), που δεν έχει ποτέ με γυναίκα.. Η Σμαραγδή προτείνει στην Λαμπρινή να συνδεθεί με έναν όμορφο νέο, που πρόσφατα ήρθε στη γειτονιά τους. Στην αρχή η Λαμπρινή απορρίπτει την ιδέα αλλά στο τέλος πείθεται και παρασύρεται από το πάθος. Τότε, η Σμαραγδή αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό της και την εκβιάζει πως αν δεν πέσει στην αγκαλιά του γιού της, θα την μαρτυρήσει. Η Λαμπρινή εξαναγκάζεται να υποκύψει πιο άρρωστη κι απ’ το άρρωστο παιδί της. Συγκλονιστική ιστορία, με μια συγκλονιστική Ελένη Ζαφειρίου.
2. “Ένας Κάποιος Βασίλης” (σε σενάριο Σωκράτη Καψάσκη)
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Διαμαντόπουλος, Βάσω Μεταξά, Καλή Καλό, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Νίτσα Παππά & Ευστάθιος Χατζηπαυλής.
Υπόθεση: Ο Βασίλης (Βασίλης Διαμαντόπουλος), ένας μεσήλικας κρεοπώλης με δικό του μαγαζί, έχει να αντιμετωπίσει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό, αφού ένας υπάλληλός του τον εγκατέλειψε και άνοιξε δικό του μαγαζί απέναντι του. Προσπαθεί να κρατήσει τον άλλο υπάλληλό του (Γιώργο Τσιτσόπουλο) να μην φύγει, να νευριάζει λιγότερο και να υπομείνει τη στενοχώρια του για την βαριά άρρωστη γυναίκα του, την Κατίνα (Βάσω Μεταξά). Ο Βασίλης έχει και άλλα προβλήματα γιατί υποφέρει για τον ξενιτεμό του γιου τους εξαιτίας ενός τσακωμού τους αλλά κυρίως, να καθησυχάσει τη νεαρή ερωμένη του Χρύσα (Καλή Καλό) που ζητάει να πάρει τη θέση της γυναίκας του. Σε μια στιγμή αφόρητης πίεσης, ο Βασίλης αποφασίζει να σκοτώσει την γυναίκα του ρίχνοντας δηλητήριο στο τσάι της. Όμως την τελευταία στιγμή το μετανιώνει και δεν την αφήνει να το πιει. Η Κατίνα καταλαβαίνει τι ήθελε να κάνει, παθαίνει κρίση και πριν ξεψυχήσει του ομολογεί ότι εκείνη έκανε το παιδί τους να φύγει για να τον εκδικηθεί.
3. “Το Ραντεβού Της Κυριακής” (σε σενάριο Λούλας Αναγνωστάκη)
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Νίκος Κούρκουλος, Ανδρέας Ζησιμάτος, Έφη Μελά, Αλέκα Παΐζη, Νέλλη Ρούμπου, Κατερίνα Χέλμη, Θανάσης Βέγγος, Κούλα Αγαγιώτου, Θόδωρος Έξαρχος & Τρύφων Καρατζάς.
Υπόθεση: Η όμορφη νεαρή κομμώτρια Μαρίτσα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) και ο νεαρός υπάλληλος ξενοδοχείου Πέτρος (Νίκος Κούρκουλος) αγαπιούνται, αλλά ψάχνουν και για κάτι καλύτερο. Έτσι, μια Κυριακή, η Μαρίτσα συνοδεύει τον πλούσιο Θέμη (Ανδρέας Ζησιμάτος) σε ένα πάρτυ, όπου γνωρίζει την παρέα του, ενώ ο Πέτρος συνοδεύει μια αμερικανίδα δημοσιογράφο (Έφη Μελά), που θέλει να τον φωτογραφίσει με φόντο τα Αρχαία της Αθήνας. Οι ελπίδες για κάτι καλύτερο αποδεικνύονται απατηλές και γρήγορα η απογοήτευση οδηγεί ξανά τον έναν στην αγκαλιά του άλλου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σωκράτης Καψάσκης

Σενάριο: Λούλα Αναγνωστάκη, Θράσος Καστανάκης, Σωκράτης Καψάσκης

Ηθοποιοί: Ελένη Ζαφειρίου, Σάσα Καζέλη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Πλούμπης, Θόδωρος Δημήτριεφ, Καλή Καλό, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Νίκος Κούρκουλος, Ανδρέας Ζησιμάτος, Αλέκα Παϊζη, Θόδωρος Έξαρχος, Κατερίνα Χέλμη, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Τρύφων Καρατζάς, Θανάσης Βέγγος, Κούλα Αγαγιώτου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Έφη Μελά, Στάθης Χατζηπαυλής, Νίτσα Παππά, Βάσω Μεταξά, Νέλλη Ρούμπου

Original title Ερωτικές ιστορίες
IMDb Rating 6.9 56 votes
TMDb Rating 7.3 3 votes

Director

Ηθοποιοί

Similar titles

A Screaming Man (2010)
The Osterman Weekend (1983) online ελληνικοί υπότιτλοι
Submergence / Στο Βαθύ Γαλάζιο (2017)
Cadence – Χωρίς προορισμό (1990)
The Hotel New Hampshire / Η Πρώτη Φορά Είναι Η Καλύτερη
La Grande Noirceur / The Great Darkened Days (2019) online ελληνικοί υπότιτλοι
Left Behind II: Tribulation Force (2002)
Secretary / Η Γραμματέας (2002) online ελληνικοί υπότιτλοι
Virginia (2010)
The Mambo Kings (1992) online ελληνικοί υπότιτλοι
Augustus: The First Emperor (2003)
Beautiful Creatures (2013) online ελληνικοί υπότιτλοι

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published