Οι Πειρατές του Αιγαίου (Λάμπρος Κατσώνης)

Οι Πειρατές του Αιγαίου (Λάμπρος Κατσώνης)

Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Creator

Creator

Ηθοποιοί

Πλοκή

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Οι Πειρατές του Αιγαίου», με την υπογραφή του Γιώργου Αυγερόπουλου έρχεται από τη νέα σεζόν στο Εpsilon TV.
O πολυβραβευμένος δημιουργός ντοκιμαντέρ και δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, αρκετούς αιώνες πριν, όταν το Αιγαίο Πέλαγος βρίσκεται υπό την κυριαρχία των πειρατών και των κουρσάρων.
Μια ιστορική δραματοποιημένη σειρά, οχτώ επεισοδίων, η οποία ρίχνει φως σε άγνωστα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας από τον 15ο έως το 19ο αιώνα, έρχεται για να μας παρασύρει σε έναν άλλο άγνωστο κόσμο.
Έλληνες , Ενετοί, Οθωμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ολλανδοί και Πορτογάλοι, κάνουν ρεσάλτα σε εμπορικά πλοία στη θάλασσα ενώ σπέρνουν τον τρόμο στις ακτές, έχοντας τις Κυκλάδες ως ορμητήριό τους.
Μανιάτες, Σφακιανοί και πολλοί άλλοι στον ελληνικό χώρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας, έχουν στραφεί στην πειρατεία για να επιβιώσουν, κηρύσσοντας παράλληλα και τον δικό τους πόλεμο κατά του Σουλτάνου, πολλά χρόνια πριν από το 1821.
Πολλοί απ’ αυτούς είναι πρόγονοι Ελλήνων Οπλαρχηγών της Επανάστασης. Η σειρά παραθέτει ιστορικά στοιχεία εξετάζοντας τις αιτίες του φαινομένου και τις κοινωνικό- οικονομικές συνθήκες της εποχής, σκιαγραφώντας την πραγματική εικόνα ενός κόσμου διαφορετικού και άγνωστου στους περισσότερους.
Με σύγχρονα πλάνα από τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, με μεσαιωνικές γκραβούρες, χάρτες, με 3D γραφικά και με δραματοποιημένες σκηνές που ζωντανεύουν αιματηρές ναυμαχίες, μάχες και επιδρομές, με εύληπτη αφήγηση και συνεντεύξεις καταξιωμένων ιστορικών, κάθε επεισόδιο της σειράς αποτελεί για το θεατή ένα ταξίδι στον Χώρο, τον Χρόνο, την Ιστορία και τη Γνώση.

προστέθηκε το 3ο επεισόδιοΕμφάνιση περιεχομένου

Similar titles

Δες το Κλεμμένα Όνειρα (2011) online
Κι Όμως Είμαι Ακόμα Εδώ (2022) online
Παγιδευμένοι (2022) online
Η Ζωή Εν Τάφω
Milky Way (2023) online
Ήλιος (2020) online
Η Παραλία (2023) online
Για πάντα παιδιά (2018)
Οι Πανθέοι (2023) online
Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό (2022) online
Κάνε Ότι Κοιμάσαι (2022) online
Δες το Αστέρια στην Άμμο (2019) online

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published