Μίλα μου βρώμικα

Μίλα μου βρώμικα

Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Creator

Creator

Ηθοποιοί

Video trailer

Πλοκή

Όταν ο Μπάρμπα Δήμος πεθαίνει, οκτώ διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται στο καφενείο του. Ο Σωτήρης που ονειρεύεται να μπει στους celebrities κύκλους και να κάνει την Αθήνα Μανχάταν, η σερβιτόρα Αστερόπη που διαβάζει τις βρώμικες σκέψεις των αντρών και ερωτεύεται κοσμικούς από τα εξώφυλλα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, ο αποτυχημένος μουσικός και μπάρμαν ταλαντούχος αλλά τεμπέλης Τριαντάφυλλος, η ερωτευμένη χασάπισσα Λίλη με τον εφευρέτη Παντελάκη της, η ανασφαλής pin up Ρίτα, ο κοσμικός γόης Νίκος Στεφάνου, η χασάπισσα Λίλη με τον εφευρέτη Παντελάκη της και η Τέρη που γουστάρει τα κορίτσια, συσπειρώνονται και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά. Στόχος τους, να ανοίξουν το πιο σούπερ, «χειροποίητο» μπαρ του κόσμου σε μια εποχή κρίσης που κανείς δεν έχει λεφτά και που ο κόσμος ζει βλέποντας τηλεόραση. Το βέβαιο είναι ότι εκεί μέσα θα συναντηθούν η μαγεία με την πραγματικότητα, η αλήθεια με το παραμύθι, ο κυνισμός με την τρυφερότητα, το rock ‘n’ roll με την όπερα, η ζωή της πόλης με τη «μέσα» ζωή των ανθρώπων.

επεισόδιαΕμφάνιση περιεχομένου

Similar titles

Δες το Είμαστε στον αέρα (1997) online
Άγρια Γη (2022) online
Το Προξενιό της Ιουλίας (2023) online
Παρουσιάστε (2020) online
Δες το Μην ψαρώνεις (2019) online
Η Παραλία (2023) online
Δες το 8 Λέξεις (2019) online
Δες το Αστέρια στην Άμμο (2019) online
Σ’αγαπώ μ’αγαπάς / Σ αγαπώ μ αγαπάς (2019) online
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (2020) online
Τα Νούμερα (2022) online
Τρία Μίλια (2022) online

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published