Creator

Creator

Ηθοποιοί

Video trailer

Πλοκή

Τι συμβαίνει στη ζωή ενός άντρα μετά τα τριάντα; Η ζωή μετά τα τριάντα είναι λίγο σαν τα φανάρια. Όταν είσαι ελεύθερος είσαι το πράσινο, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σένα. Μπορείς να πας παντού και να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να σε σταματήσει κανείς. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όταν είσαι σε σχέση είσαι το πορτοκαλί. Μπορείς ακόμα να πατήσεις γκάζι και να φύγεις, σκέφτεσαι όμως ότι μάλλον έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να σταματήσεις. Όταν είσαι παντρεμένος είσαι σίγουρα στο κόκκινο. Σταματημένος… Το πόδι είναι στο φρένο και για γκάζι ούτε λόγος. Η οικογένεια έρχεται πρώτη και εσύ πάντα ακολουθείς.
Η ιστορία μας έχει να κάνει με τρεις άντρες τον Σταμάτη, τον Γρηγόρη κι τον Λευτέρη. Είναι 34 χρονών και είναι φίλοι από παιδιά. Ξέρουν ο ένας τον άλλον απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη κι η τριανδρία τους έχει αντέξει σχολείο, πανελλήνιες, σπουδές, στρατό, γυναίκες, αφραγκιές, ξενύχτια, τσακωμούς, εξομολογήσεις και πολλά πολλά ακόμα. Σήμερα τους βρίσκουμε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, αλλά πάντα κολλητούς.

 

Η νέα κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά», με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, την Τζένη Θεωνά, το Νίκο Πουρσανίδη, την Έλενα Ασημακοπούλου και το Λεωνίδα Καλφαγιάννη έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν .
Η σειρά «Για Πάντα Παιδιά» είναι το format της επιτυχημένης κωμωδίας “Traffic Light” της Keshet και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τη νέα σεζόν, στη συχνότητα του Εpsilon tv. Το σενάριο για την ελληνική εκδοχή υπογράφει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή ενώ σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς.

σεζόν 1 - προστέθηκε το 63ο επεισόδιοΕμφάνιση περιεχομένου

Similar titles

Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό (2022) online
Παγιδευμένοι (2022) online
Δες το Παρθενα Ζωή (2017) online
Ποιος Παπαδόπουλος (2022) online
Ψυχοκόρες (2023) online
Η Tούρτα της Mαμάς (2020) online
Με λένε Βαγγέλη
Σμύρνη μου Αγαπημένη: Η Σειρά (2022) online
Στα Σύνορα (2023) online
Φόνοι Στο Καμπαναριό (2023) online
Τα καλύτερά μας χρόνια (2020) online
Κάνε γονείς να δεις καλό

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published