What's happening?

The Grudge 2 – Η Κατάρα 2 (2006) online ελληνικοί υπότιτλοι

The Grudge 2 – Η Κατάρα 2 (2006) online ελληνικοί υπότιτλοι

Αυτό που ήταν φυλακισμένο, τώρα ελευθερώνεται.Oct. 13, 2006USA102 Min.PG-13
Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Πλοκή

Η Όμπρεϊ Ντέιβις μαθαίνει από τη μητέρα της ότι η αδερφή της, Κάρεν, νοσηλεύεται στην Ιαπωνία. Ανακαλύπτει επίσης ότι η αδελφή της είναι ύποπτη για τον θάνατο του φίλου της, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στο Τόκιο. Επειδή η μητέρα της είναι πολύ άρρωστη για να ταξιδέψει ζητά από την Όμπρεϊ να πάει εκείνη να φέρει την αδελφή της στο σπίτι τους. Αφού φτάνει στο Τόκιο, ένας ρεπόρτερ την ψάχνει για να την προειδοποιήσει ότι η Κάρεν έχει κυριευτεί από κάτι αόρατο και επικίνδυνο… Η Άλισον πηγαίνει σε ένα διεθνές σχολείο στο Τόκιο. Απεγνωσμένη να ανήκει στις πιο κουλ παρέες του, διατίθεται να κάνει ό,τι της αναθέσουν- ακόμα και να μπει σε ένα μυστηριώδες καμένο σπίτι, τόπο πολλών ανεξήγητων φόνων και περιέργων εξαφανίσεων. Ο εσωστρεφής Τζέικ δεν είναι χαρούμενος που ο χήρος πατέρας του έχει αρραβωνιαστεί την Τρις. Ενώ ο ίδιος ακόμα πενθεί για τη μητέρα του, δεν καταλαβαίνει πώς η αδελφή του Λέισι τα πάει τόσο καλά με τη μέλλουσα μητριά της. Και γιατί ο γείτονάς του τον αποφεύγει; Φαίνεται πως όλοι γύρω του φέρονται όλο και πιο παράξενα… Όλοι μολύνονται από κάτι μοχθηρό και απρόβλεπτο που, ξεκινώντας από το καμένο σπίτι στο Τόκιο, εξαπλώνεται επικίνδυνα- και σαρώνει οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμά του.

Original title The Grudge 2
IMDb Rating 5.0 44,007 votes
TMDb Rating 5.5 621 votes

Director

Ηθοποιοί

Video trailer

Similar titles

Sphere – Η σφαίρα (1998) online ελληνικοί υπότιτλοι
The Kings of Mykonos (2010) online
In Secret (2013)
It Stains The Sands Red (2016) online ελληνικοί υπότιτλοι
Se7en / Seven
The Descent: Part 2 – Η κάθοδος 2 (2009) online ελληνικοί υπότιτλοι
The Grief Tourist / Dark Tourist
World War Dead: Rise of the Fallen (2015) online ελληνικοί υπότιτλοι
War of the Arrows (2011) online ελληνικοί υπότιτλοι
Psalm 21
The Skeleton Key – Το αντικλείδι (2005) online ελληνικοί υπότιτλοι
Game of Death (2010) online ελληνικοί υπότιτλοι

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published