What's happening?

Δες το Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι (1969) online

Δες το Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι (1969) online

Feb. 17, 1969Greece82 Min.PG
Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Πλοκή

Μια νεαρή δακτυλογράφος σε μια επιχείρηση, η Μάρω, γνωρίζει την αντιπάθεια του γιου του αφεντικού της εξαιτίας της ασουλούπωτης εμφάνισης της και της αγαρμποσύνης της. Η Μάρω, με τη βοήθεια μιας φίλης της, μεταμορφώνεται σε μια μοντέρνα και γοητευτική δεσποινίδα, και χρησιμοποιεί ένα σωρό τεχνάσματα για να συγκινήσει το γιο του αφεντικού της, ώσπου κάποια στιγμή το καταφέρνει και είναι τώρα η σειρά του να την κυνηγήσει.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Ανδρέου

Σενάριο: Γιώργος Κατσαμπής

Ηθοποιοί: Νόρα Βαλσάμη, Λάκης Κομνηνός, Παύλος Λιάρος, Γιούλη Σταμουλάκη, Νίκος Τσούκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιώργος Γαβριηλίδης, Χρήστος Δοξαράς, Μιχάλης Γιαννάτος, Ειρήνη Κουμαριανού, Γιάννης Κοντούλης, Γιώργος Μάζης, Βιολέττα Σούλη, Χρήστος Στύπας, Κόκκα Στυλιανού, Γιάννης Φλερύ, Άινα Μάουερ, Αντώνης Μανούσος, Γιάννης Πουλόπουλος, Αλέκος Αλεξανδράκης, Αλέκος Τζανετάκος

Trivia

  • Η ταινία “Τα Δύο Πόδια Σε Ένα Παπούτσι” προβλήθηκε στις αίθουσες Αθηνών-Πειραιώς-προαστίων το 1969 και έκοψε 174.693 εισιτήρια.
  • Πρώτος πρωταγωνιστικό ρόλος για την Νόρα Βαλσάμη, μετά από τρία χρόνια στην Φίνος Φιλμ και ιδιαίτερα σημαδιακή ταινία για την προσωπική ζωή της ηθοποιού, μια και εδώ μπλέχτηκε το ειδύλλιο μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του σκηνοθέτη που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο που διαρκεί μέχρι σήμερα. Ο σκηνοθέτης βέβαια υπέγραψε την ταινία ως Δημήτρης Μήκας, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο Ερρίκος Ανδρέου, σύζυγος μέχρι σήμερα της Νόρα Βαλσάμη.
  • Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική ταινία όπου κάποιοι από τους άντρες ηθοποιούς της είναι ντουμπλαρισμένοι και δεν ακούγονται οι πραγματικές φωνές τους -η φωνή που βγαίνει από το στόμα του Λάκη Κομνηνόυ είναι του Αλέκου Αλεξανδράκη- κι αυτό είναι παράξενο, γιατί ο Φίνος ακόμα και στις αρχές της εταιρείας στα χρόνια του 1940 επέμενε για σύγχρονη φωνοληψία και όχι για ντουμπλάρισμα.
Original title Τα δύο Πόδια σ' ένα Παπούτσι
IMDb Rating 5.7 26 votes
TMDb Rating 7 1 votes

Director

Ηθοποιοί

Similar titles

A Faithful Man (2018) online ελληνικοί υπότιτλοι
Delhi Belly (2011) online ελληνικοί υπότιτλοι
Les Gamins (2013)
Black Angel / Senso ’45 (2002)
Mr. Magoo (1997) online ελληνικοί υπότιτλοι
Joint Custody – Garde alternée – Που Θα Κοιμηθείς Απόψε; (2017) online ελληνικοί υπότιτλοι
Serial Mom – Η Μαμά Παραμονεύει στο Σκοτάδι (1994) online ελληνικοί υπότιτλοι
Hellgate (1989)
One-Way to Tomorrow / Yarına Tek Bilet (2020) online ελληνικοί υπότιτλοι
We Couldn’t Become Adults (2021) online ελληνικοί υπότιτλοι
Mr. Right
All the Places (2023) online ελληνικοί υπότιτλοι

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published