What's happening?

Δες το Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) online

Δες το Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) online

Feb. 20, 1961Greece90 Min.PG
Your rating: 0

Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /www/wwwroot/tenies-online1.gr/wp-content/themes/dooplay/inc/includes/rating/content.php on line 18
votes

 

 

Δείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές της σελίδας μας χωρίς καθόλου διαφημίσεις και κολήματα σε όποια συσκευή θέλετε! Κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερα.

Πλοκή

Δύο νέοι, η Αλίκη – κόρη του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων – και ο Κώστας – δόκιμος αξιωματικός – γνωρίζονται ένα καλοκαίρι στον Πόρο όπου έχουν πάει εκδρομή, ο καθένας με την παρέα του. Γοητεύονται ο ένας από τον άλλον και συμφωνούν να ανταμώσουν ξανά, αλλά το ραντεβού που δίνουν δεν πραγματοποιείται. Συναντιούνται και πάλι τυχαία στον ετήσιο χορό της Σχολής Δοκίμων. Αυτή τη φορά, η Αλίκη είναι αποφασισμένη να μην ξαναχαθούν και επιβιβάζεται κρυφά στο πλοίο που υπηρετεί ο Κώστας, το οποίο όμως σαλπάρει για εκπαιδευτικό ταξίδι.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος

Ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιάννης Μαλούχος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Ραφαήλ Ντενόγιας, Καίτη Λαμπροπούλου, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιώργος Μπέλλος, Κώστας Παπαχρήστος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Θάνος Σουγιούλ, Θόδωρος Ρουμπάνης, Μιχάλης Μπαλλής, Ντίνος Καρύδης, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Πλιάκας, Κώστας Βουτσάς, Σταύρος Παράβας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Ράνια Ιωαννίδου, Γιώργος Αρμαδώρος, Μαργαρίτα Αθανασίου, Βασίλης Λιόγκαρης

Trivia

  • Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961 και έκοψε 213.409 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 58 ταινίες.
  • Η πρώτη έγχρωμη ταινία της “Φίνος Φιλμ” και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
  • Τα γυρίσματα στον κήπο του σπιτιού των γονιών της Αλίκης όπου η οικογένειά της τρώει πρωινό και μετά η Αλίκη φεύγει με τις φίλες της με τα ποδήλατα, έγιναν στο Ψυχικό.
  • Ανεπίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κανών.
  • Η ιστορία της ταινίας, με την μορφή σινε-ρομάντσου, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Θεατής” για 17 εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του ρόλου Αλίκη στο ρομάντζο έχει αντικατασταθεί με το όνομα Καίτη.
  • Η ταινία ήταν συμπαραγωγή της “Φίνος Φιλμ” και της “Δαμασκηνός-Μιχαηλίδης”. Η διανομή και εκμετάλλευση της ταινίας άνηκε στην “Δαμασκηνός-Μιχαηλίδης” και επομένως ανήκει πλέον στην κινηματογραφική εταιρία “Καραγιάννης-Καρατζόπουλος”.
  • Πρόκειται για την 16η ταινία που γύρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη – ακολούθησε η ταινία “Η Λίζα και η άλλη” η οποία γυρίστηκε το 1961.
Original title Η Αλίκη στο Ναυτικό
IMDb Rating 6.3 1,543 votes
TMDb Rating 6.5 11 votes

Director

Ηθοποιοί

Video trailer

Similar titles

Die Hart: The Movie (2023) online ελληνικοί υπότιτλοι
Leyla Everlasting (2020) online ελληνικοί υπότιτλοι
The Edukators (2004) online ελληνικοί υπότιτλοι
Playing for Keeps / Παίζοντας με την Αγάπη
Mike & Dave Need Wedding Dates
Bride of Re-Animator (1989)
He’s Just Not That Into You / Απλώς Δεν Σε Γουστάρει (2009) online ελληνικοί υπότιτλοι
The Singing Detective (2003) online ελληνικοί υπότιτλοι
Time of Happiness – Mutluluk Zamani (2017) online
Nadine (1987)
Russian Dolls (2005)
Δες το Άγριες κότες (1981) online

Leave a comment

Όνομα *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published